Waarom meedoen bij Innovatief Nederland?

Het is tijd om de samenleving op een hoger niveau te tillen. Het oude werkt niet meer. We zitten volop in een transformatie van de oude naar de nieuwe wereld. Waar liefde, plezier en passie groeit ontstaat de nieuwe wereld.

Waar angst, strijd en problemen nog het bewustzijn domineren valt alles uit elkaar.

De nieuwe samenleving op een eerlijke, duurzame en liefdevolle manier aansturen en vernieuwen? Zelf groeien en anderen erbij helpen op een hoger niveau te komen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Laat van je horen!


Innovatief Nederland

staat voor transformatie

van oud naar nieuw, van de oude naar de nieuwe wereld:

Oude wereld (3D)Nieuwe wereld (5D)
lage trillinghoge trilling
Gruppenspiel-708x404
gebaseerd op een
dualistisch stelsel
gebaseerd op
eenheid en gelijkheid
TegenpolenEenheid
ConcurrentieSamenwerking
Schulden/Schaarste/ArmoedeOvervloed voor iedereen
Stress/DrukHarmonie
AfbrekenDuurzaam/Holistisch
Ouderwetse techniekInnovatieve techniek/oplossingen
Angst/Controle/DwangLiefde

De nieuwe SAMENLEVING

Iedereen is vrij om samen een shift te maken met de hele planeet en op een hoger niveau te komen. (5e dimensie – Het level waar het hele universum liefdevol met elkaar omgaat) Hiervoor moet je wel wakker worden en ontdekken wie en wat je werkelijk bent. Hoe ver ben je in jouw bewustzijn? Wat is jouw LQ? Check jouw niveau in onze Akademie.

Maar voordat je dat doet meld je aan op deze pagina als wilt dat de hele samenleving op een hoger niveau komt zoals alle hoger ontwikkelde beschavingen in het universum die niet kiezen voor tegen elkaar vechten maar voor eenheid. Gebaseerd op ware liefde (onvoorwaardelijk dus), vrede, harmonie en evenwicht met de hele schepping. Werelden en samenlevingen zoals dit voor ons bijna niet voorstelbaar is. En als je dit niet kan voorstellen of geloven is dat een teken hoe diep je in het matrix-bewustzijn, wat ons opgelegd werd, gevangen zit. Een voorbeeld van deze algemene programmering is: Als het te mooi klinkt om waar te zijn is het ook niet waar.

En dat is ook weer een voorbeeld voor de vele leugens, die ons in geprogrammeerd werden.

Als je weet hoe het is in de 5e dimensie en de vele planeten, die op dat niveau zitten, dan weet je dat er geen worden zijn voor om te omschrijven hoe mooi het daar is.

Als je wilt dat het leven hier op aarde dus nu op een hoger niveau komt dan meld je aan en help mee! Klik hier